april 23, 2024

Så skal der spises sunde frugter!

Her i dag har jeg siddet og kigget rundt på nettet, for at se om jeg kan finde ud af hvilken frugt der er den allersundeste man kan spise.

Af hvad jeg lige har kunne finde, så ser det ud til at æbler er noget nær det bedste vi kan finde. Derudover er der også kiwi, bananer og appelsiner. De var i hvert fald alle sammen på den liste jeg kiggede på, som skulle være de sundeste frugter. Der var også nogle andre nogen, men dem kan jeg ikke lige huske lige nu. Jeg kan virkelig ikke huske den sidste gang jeg har spist en kiwi. Det må være mindst 10 år siden at jeg har spist sådan en. Det er egentlig lidt ærgerligt, nu hvor jeg tænker på det, for jeg kan huske at jeg synes de er rigtig gode. Jeg har i hvert fald fået tændt lysten til at spise sunde frugter igen. Det er virkelig også bare en meget bedre fornemmelse man sidder med, hvis man bytter chips og slik ud med frugter, når man skal sidde og hygge derhjemme i sofaen. Et godt råd som i hvert fald har fået mig til at spise mange flere æbler er at skære dem i både. I kender det jo nok i forvejen, men jeg vil bare lige nævne det, for jeg ved ikke hvorfor, men det gør altså lige et æble 10 gange bedre, hvis det er blevet skåret ud.

God fornøjelse derude. Kom ud og find nogle lækre frugter!