maj 20, 2024

Den her brændekurv er bare for flot i læder

Jeg har fået den gode idé, at jeg vil begynde at købe en masse ting i læder, for jeg synes det ser rigtig godt ud med sådan noget, og er det ikke dejligt, når man føler at ens hjem bare ser rigtig godt ud? Det vil jeg mene, at det er. Jeg har jo også lige fået en ny lejlighed, og der er en brændeovn, hvilket er for fedt, for det har jeg ikke lige prøvet før, men det skal jo nok blive rigtig godt. Det er en ting, som jeg ofte har tænkt på. Jeg har ikke lige prøvet at have ild i den endnu, men altså, jeg har da købt mig en brændekurv i læder, så jeg er forberedt, når det engang bliver tid til, at den skal afprøves. Det kan jeg godt sige jer.

Men ellers så tror jeg faktisk bare, at jeg vil smutte op i byen for at købe mig en sandwich, da det er noget, som jeg rigtig godt kan lide, og jeg har ikke fået en i lang tid, så derfor vil det da være en god idé, hvis jeg spiste sådan en. Det er nemlig sådan, at jeg kender et sted, hvor de, vil jeg tro, laver verdens bedste sandwich, og derfor tror jeg, at jeg vil have en nu her. Jeg elsker sandwich, og især sådan en panini med skinke og smeltet ost, er rigtig god, men det er sådan, at jeg ikke lige kan få én, da deres panini toaster er i stykker for tiden. Siger min kæreste.

 

61TPjFf3-GL._SY355_