juli 15, 2024

Jeg elsker Danefæ børntøj på udsalg

Så er det ved at være tid igen mine venner ! Jeg har lige set at det er Danefæ udsalg – se her!

Når der er udsalg så skal man skynde sig at sikre det man vil købe ellers bliver det bare revet væk for der er mange mødre der gerne vil købe dette tøj til deres børn og det kan jeg da godt forstå for jeg har det på sammen måde som alle andre, vi vil have kvalitets børnetøj til vores poder. Nu er det sådan at jeg har en del tøj som jeg skal have solgt til andre og der er det meste faktisk fra det danske mærke Danefæ! Jep der er en masse lækkert tøj til den der har et barn på 4 år og der lige kan passe 3 års tøj nu for så er der altså minimum 1 års forbrug af tøj i den kasse som jeg har.

41YMGIXDacL._SX342_

Jeg synes at vi skal hjælpe folk med at spare penge sådan at man kan bruge pengene på noget andet godt til børnene, som god mad som er økologisk, eller det kan være at der skal købes noget til børne værelset. Alt hvad man kan hjælpe med det er noget som jeg ved kan hjælpe meget og det er med til at gøre det meget nemmere for folk og de bliver glade og fører kulturen videre.

Så næste gang at du ser en der kan bruge dit barns aflagte tøj, så se at sælg det billigt og gør folk glade og taknemmelige – det er et godt liv!