juni 25, 2024

Sjove ting fra bObles

Hej med jer derude!

Så varer det ikke længe før at min kære kusine sætter sin første unge i verden. Vi er rigtig tætte, og jeg er rigtig spændt på hendes vegne. Jeg glæder mig faktisk rigtig meget. Det er jo en rigtig stor ting. Jeg har længe gået og kigget efter en rigtig god gave at give hende, men har simpelthen bare haft så svært ved det. Det skal jo gerne være noget, som er godt for både barnet og hende, eller det vil jeg i hvert fald gerne have at det er. Har fundet noget som jeg tror kunne være rigtig godt. Det er nogle tumledyr af mærket bObles (læs mere). Det er både godt for barnet, og så nok også for moderen, hehe. Ja, jeg tror altså at det bliver noget derfra, at hun får i gave.

Så lige for at skifte emne til noget helt andet. Jeg har fået byttet min helligdag på mandag til i morgen, fredag. Det glæder jeg mig hel vildt meget til. Det bliver bare så godt med en forlænget weekend, og jeg kan endda holde weekend, når jeg får fri her i aften. Kan slet ikke vente. Jeg har så mange afsnit af Game of Thrones liggende, som bare venter på at blive set. I kan nok også godt forvente nogle nye indlæg i løbet af de næste dage, så bare hold jer opdateret her på bloggen, hvis I vil følge med i hvad jeg foretager mig. Lover at jeg nok skal lade være med at fortælle jer, hvad der kommer til at ske i Game of Thrones, hehe.

Vi ses!