maj 20, 2024

Engang var et USB stik på 4GB hundedyrt

Engang var jeg rystet over hvor dyre de var at anskaffe – de små USB stik på 4GB… i dag kan jeg få det til ingen penge.

Og det er meget godt for som fotograf tager jeg mange billeder. Og arbejdet stiller store krav til min organisering af mine billeder. Det klarer jeg nemt ved at “sortere” dem.

USB stik fåes i mange forskellige størrelser

Jeg deler dem simpelthen op i mindre portioner, der på en eller anden måde har en logisk sammenhæng. Det kan være portræt billeder, natur billeder, billeder af biler, bryllupsbilleder.

Hver ting på sit sted.

Man skal handler de smarte steder, hvilket vil sige online

Man kan få USB stik på i mange størrelser i dag. Selv de mindste har plads som store harddiske havde omkring år 2000.

En klassisk størrelse USB stik var tidligere 2GB.. i dag er det minimum 4GB, folk vil ha.. og hvad er størrelserne så et udtryk for? 4GB er nok til at opbevare omkring 1000 billeder.. men er det ikke nok til din samling, så fortryd ikke, de er så billige, at det næsten er åndsvagt ikke at købe mere end et ad gangen.

USB stik fåes med vidt forskellig lagerplads

Selv om USB stik er billige i dag, så er der ingen grund til ikke at tænke sig om, før man handler. I dag er folk vant til at handle på nettet, der er stort udvalg af alting, i danske internet butikker er sikkerheden og ens forbrugerrettigheder altid i orden – og priserne er altid konkurrence dygtige fordi netbutikkerne kan spare på omkostninger som lokaler og ansatte.