juni 25, 2024

Min kone synes jeg fortjener en flok papirkurve

Min kæreste synes jeg fortjener en flok papirkurve. Men er det noget, man giver folk i gave? Jeg er blevet helt bekymret ved tanken om at få papirkurve i gave.. selv ville jeg jo have givet hende en blomst eller en plante – så hvad er tanken bag at give mig en flok papirkurve?

Middagen og de 2 meget gode grunde til at give papirkurve i gave

Min kæreste er en rigtig charmetrold og ikke dum. Hun siger ikke altid noget med mindre, at der er god grund til det. Så at hun fortalte mig det midt under vores hyggelige fredags middag på Thai restauranten i sidste uge, fik mig til at tænke lidt over mine handlinger – eller måske mangel på samme.

Papirkurv
Den klassiske papirkurv – de kaldes papirkurve når de er i flertal

Årsag #1: Min måde at organisere indholdet på min skrivebord på PC’en tangerer ifølge hende.. “kaos. RYD OP”, siger hun hele tiden. Og fortsætter næstvis: “Den slags papirkurve der er i et styresystem bliver aldrig fyldte!”

Årsag #2: Gulvet på mit kontor – mest under mit skrivebord er ofte fyldt med sammen-krøllede papirer. Men papirkurven som står ca. 75 cm fra min stol er stort set tom.. “Jeg har heller aldrig været god til basketball” siger hun. “Men hvis det havde været papirkurve på den afstand, havde jeg nok ramt et par gange mere end dig!”

Nu leder jeg lidt efter noget, jeg kan bruge mod hende. Men hvad driller man den perfekte kvinde med? At hun ikke ville være perfekt uden hendes mand? Selvfølgelig, hehe.