juli 15, 2024

Økologisk frugtordning

Når det er blevet tid til en sæson hvor frugterne er pænest og mest smagfulde, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal have dine yndlingsfrugter af højeste kvalitet, til en helt i orden, billig pris. Frisk og nydelig frugt, og dertil hører selvfølgelig den gode og saftige smag. Der findes en stor variation af sæsonens økologiske frugter på Frugt.dk som du kan blande til din frugtkurv. Blandt andet pærer, æbler, appelsiner, bananer og blommer. Er du ikke til en blanding af frugterne, og bare elsker en helt bestemt frugt, så er det også muligt at vælge netop din favorit frugt til din spændende og velsmagende frugtkurv.

Velsmagende frugtkurve

Økologisk landbrug er en dyrkningsform der sikrer en miljøvenlig produktion. Frugtkurvene er ikke kun til personlig brug, men kunne også være en super idé til dine medarbejdere i din virksomhed eller til når kunderne kommer forbi i din butik. Det er en simpel løsning til en lækker snack når man simpelthen bare har lyst til noget der smager godt. Økologiske frugter er nemlig super velsmagende, og så er det oven i købet sundt. Alle sæsonens dejlige frugter giver en herlig smag af frisk frugt.

Sikker og hygiejnisk transport

Når det handler om frugt, så er det vigtigt at det bliver pakket godt ind og transporteret så nænsomt som muligt. For at sikre frugtens holdbarhed bliver frugten altid opbevaret i kølerum. Mens frugtkurvene bliver transporteret, bliver de overtrukket med en fødevaregodkendt plastpose, som er ventileret. Det er vigtigt at du kan bestille frugtkurvene, og føle dig sikker på, at du får den vare, du har betalt for, og at det hele er i god stand. De sunde og lækre frugtkurve er aldrig kedelige, og de smager altid godt. Derfor kan du altid spise et sundt og økologisk mellemmåltid.