maj 20, 2024

Trænger I til en forlænget weekend væk?

Frister en forlænget weekend væk fra alle planerne og dagligdagens gøremål?

En billig forlænget weekend kan med garanti lade energien op igen, give tid til at nyde hinanden og samtidig få en masse nye dejlig oplevelser sammen.

Det eneste, det kræver, er at sætte tid af i kalenderen til en forlænget weekend sammen, og pakke tasken klar og glæde jer. Rundt om i Jylland kan I booke en billig forlænget weekend i ferieparker med skønne naturrige omgivelser og tæt på både strand, skov, bakker og flotte danske marker.

 

Forlænget weekend byder på oplevelser

Oplever I også, at en weekend normalt flyver afsted og man har næsten lige fået weekend, før den er ovre igen? Forlænger I weekenden med en torsdag eller mandag, er der lidt ekstra dage til at få nogle nye oplevelser med i rygsækken eller få læst den gode bog i solskinnet, som man længe har drømt om.

En forlænget weekend kan byde på både kulturelle og historiske oplevelser på museer eller lokale seværdigheder, hvor I kan lære mere om byen og dens lokale historie.

Er I til attraktioner med dyr eller forlystelser, er der et væld af dyreparker, zoologiske haver og ikke mindst forlystelsesparker med både rutsjebaner, legeland, og vandland til vandhundene. Der er altså en masse muligheder. Alt det kræver fra jer, er at vælge i mellem alle fristelserne.

 

En aktiv forlænget weekend

Er I mere de sporty typer, som elsker at bevæge sig både indenfor eller, hvis vejret tillader det, ude i naturen? Så findes der indendørs sportshaller, hvor I kan spille badminton, tennis eller hockey – og meget mere. Er vejret lækkert, kan I hoppe på cyklen og enten cykle på den bakkede skovbund eller en tur på landevejen og nyde duften af danske blomster og marker. Ferieparker i Jylland er omgivet af natur og I kan gå på jagt efter pæne sten på stranden, lege med drager eller hoppe en tur i havet. Vandlandet i ferieparken lokker med rutsjebaner, boblebad, timeter-vippen og vandkanoner, hvor flere timers vandpjaskeri hurtigt går. Hvorvidt weekenden skal stå på sportslige dyster eller måske en tur i en forlystelsespark, så er det helt op til jer, hvad jeres forlængede weekend skal indebære.

 

Hav en feriebolig som rammen for jeres weekendophold

Bestiller I en feriebolig frem for en hotelovernatning, kan ferieboligen være rammen for jeres forlængede weekendophold. En feriebolig med et fuldt udstyret køkken kan give en fantastisk mulighed for at spise forskellige måltider i ferieboligen og selv lave dejlig mad med god rødvin, og hvad der ellers hører sig til. På den måde kan I selv bestemme, hvad der skal serveres og den hjemlige hygge følger med i jeres forlængede weekend.

Får I lyst til at komme ud og spise og blive opvartet på en fin lille cafe eller måske komme på den helt store restaurantoplevelse med familien eller kæresten, så er der også masser af kulinariske smagsoplevelser rundt omkring i Danmark.

 

 

 

 

 

 

Skal jeres forlænget weekend stå på wellness?

En forlænget weekend kunne også indeholde lidt god selvforkælelse med fokus på kroppens velvære og afstressning. I kan tage i spa med boblebade, koldtvandsbade og bade med aromatiske dufte. Kunne kroppen trænge til en dybdegående massage, som får løsnet op for eventuelle spændinger og myoser, så forkæl dig selv med en tur på massagebriksen efterfulgt af en tur i saunaen.

I forskellige feriecentre i Jylland kan I også bestille og booke luksus ferieboliger med ekstra luksus såsom en jacuzzi, en lækker solseng og en privat sauna. Der er også skønhedsbehandlinger, manicure og pedicure, som kan friste. Og ikke mindst det populære fiskespa til fusserne, hvis nogle af børnene eller de voksne skal afprøve det. Wellness kan også være en afslappende gåtur i smukke omgivelser ved stranden eller skoven, hvor tankerne kan få frit løb, og alle sanser bliver aktiveret af den danske natur.