juni 25, 2024

En gratis teoritest gør vejen til kørekortet kortere

I Danmark har vi skærpede regler for hvad der skal til for at vi får kørekort. Vi skal eksempelvis have tvungen undervisning i teori. Vi skal have været en tur på glatbane. Årsagen er simpel. Det ønskes at vi er så gode bilister som muligt inden vi bliver sluppet ud i den store verden. For at sikre at de personer som har modtaget undervisning, også kan den, så er der både en teoretisk og en praktisk køreprøve. Teoritesten er kompliceret. For det første krævedes det at man kan færdselsloven, men endnu mere vigtigt er det at man ved hvad politiet vil have at man svarer på de givne spørgsmål. Det kræver et bestemt tankesæt at svare, for nogle af svarene kan virke ulogiske hvis man ikke har taget en del prøve test.

Her er det at gratis teoritest kommer ind i billedet. Man kan eksempelvis benytte den fra teoriklar.dk. Her får man en indikation på hvad der krævedes for at bestå en teoriprøve. Efter man har prøvet den gratis teoriprøve kan man så købe en adgangskode så man får adgang til utallige teoriprøver så man kan komme godt omkring i pensum og sikre sig at man består.

99,9% består med hjælp fra teoriklar.dk

Holder du prisen på de ekstra teoriprøver op imod hvad en teoriprøve koster så vil du hurtigt se at det virkelig kan betale sig at købe adgangen. For teoriklar.dk har en beståelsesprocent på hele 99,9% på dem som har bestået samtlige af deres teoritest. Så hold det op imod den generelle beståelsesprocent så vil du opdage at det er et godt køb. For dumper du til teoriprøven skal du betale for en ny hvilket typisk er på den dyre side af 500 kroner. Derudover er transporten til og fra prøvestedet og tiden du endnu en gang skal bruge på prøven. Prøven ligger selvfølgelig i almindelig kontortid så enten mister du mere skole eller skal have fri fra arbejde = tabt indtægt. Alt sammen fordi du ikke investerede i flere teoritest efter du tog den gratis teoritest.

Pas på med at dumpe første gang

Mange når de dumper første gang, bliver endnu mere nervøs inden anden de skal op. Så kommer nerverne for alvor frem samt frygten for at dumpe igen. Det kan lede til en selvforstærkende spiral som i yderste konsekvens betyder at man dumper igen , og så stiger presset for alvor, for når man dumper anden gang , så er næste gang alt afgørende. Dumper du tredje gang, så betyder det at du at skal tage hele din teori om igen og så får kørekortet pludseligt lange udsigter.

Med lange ventetider på teoriprøver er det dumt at dumpe

Foruden at du risikerer at blive nervøs til næste gang du skal op , er der en endnu større grund til at du skal tage en gratis teoritest og efterfølgende få en adgangskode. For ventetiderne på teoriprøver er stigende. Det betyder at du kan risikere at skulle vente flere måneder på at få en ny teoriprøve. Det betyder at dine venner, veninder og klassekammerater alle sammen får kørekortet før dig og så begynder du for alvor at mærke presset.

Der er også en lang ventetid på den praktiske køreprøve og den prøve må du først blive skrevet op til når du har bestået teoriprøven , så der er mange gode grunde til at bruge teoriklar.dk, det kan i sidste ende sparer dig mange penge på ekstra teoriprøver og de kan afkorte ventetiden på at få kortet idet at du består teoriprøven i første forsøg.