juli 15, 2024

Traditionel tattoo er de klassikerne

Der er mange ting at overveje når du skal have en tatovering: Pris, butik, hvor på kroppen osv. Det vigtigste og det første er måske dog motivet. Der er så mange forskellige ting man kan få lavet, og derfor er det også noget af det man skal tænke meget over. Der må gerne gå en del tid fra tanke til handling med tatoveringer, for så er der også endnu større chance for, at man bliver glad for den i det lange løb. Motivet kan jo, som du sikkert også godt ved det, være alt muligt mellem himmel og jord. Det er kun fantasien der sætter grænser, og det kan nogle gange faktisk være en af de store udfordringer. Der er nemlig så mange valg, at det ikke sådan lige er at vælge. Har du det sådan, så kan det være, at du skal tilbage til klassikerne.

Alle de gode gamle

De gamle tatoveringer som et skib eller en pin-up er noget man sikkert har set en masse gange, men der er masser af muligheder for at gøre dem personlige og give dem et lille touch af dig selv. På den måde kan du få noget flot, som du også selv har haft indflydelse på, men som der også en klassisk charme over. Du må indrømme, at du sikkert har kigget på sådan en gammel klassisk tatovering og været imponeret. Der er i hvert fald mange, der har set på sådan en, og fået lyst til selv at få en. Det er ikke noget at sige til, for det er jo ikke for sjov, at de er blevet klassikere. Det er de fordi der er mange, der gerne vil have dem.

Men hvor går man så lige hen, når man gerne vil have sådan en tatovering? Der er masser af steder, hvor man kan få sådan nogle, men der er også nogle tatovører, der er specielt gode til at lave dem, fordi de er rigtigt glade for dem. Derfor har de måske lavet flere end de fleste, og øvelse gør jo som bekendt mester. Det kan du drage fordel af, når du skal have en tatovering, og det ville næsten være dumt ikke at gøre det. Så kan det jo være, at der kommer et bedre resultat ud af det, end hvis du bare have taget en tilfældig. Sådan en tatovør kan du for eksempel finde i Andreas Milan. Kilde: http://tattorium.dk/andreas/