maj 20, 2024

Kampa lufttelte er kommet for at blive

Der er nok mange campister der har prøvet at stå og bande over et fortelt som bare ikke er muligt at samle. Det er faktisk så velkendt et problem, at nogle simpelthen vælger ikke at campere med fortelt på grund af dette. Der er dog kommet en hel ny mulighed for at kunne sætte et fortelt op på bare få minutter, og helt uden stænger. Det lyder helt forkert at kunne sætte et fortelt op uden stænger, men det er faktisk blevet muligt med de nye lufttelte fra mærket Kampa.

 

Det er et fortelt hvor man i stedet for stænger, blæser luft ind der hvor stængerne ellers skulle have været. Man blæser luft ind på et så stort tryk, at luftpuderne løfter hele teltet, og det er lige så kraftigt og kan holde til lige så meget som stænger kan. Man kan læse meget mere om det spændende telt på http://www.hobby-esbjerg.dk/kampa-lufttelte.html, her kan man også danne sig et overblik over hvilke forskellige priser der er på de forskellige telte.

Gør ferien meget bedre med Kampa lufttelte

Det er bare så helt utroligt nemt at sætte et lufttelt op fra Kampa, og det tager kun nogle få minutter. Der er meget tid at spare, og det er tid man kan bruge på at nyde ferien med hele familien i stedet. Et godt fortelt kan have meget at gøre med en god ferie. De fleste campister nyder at bruge deres tid indenfor i teltet, i stedet for at være inde i selve campingvognen. Man bruger bare rigtig meget tid i forteltet, og derfor er det også super vigtigt med et godt fortelt hvor der er plads til alt det som man gerne vil have plads til. De bedste aftener på en campingferie er aftnerne hvor man sidder i ro og nyder udsigten, samtidig med at man holder varmen fordi man sidder inden i et godt telt. Hvis man gerne vil gøre sin campingferie så god som mulig, så er det en god ide at investere i et rigtig godt fortelt hvor man virkelig kan nyde ferien uden at fryse.

 

Kampa lufttelte er det helt nye indenfor camping

Der er flere og flere der begynder at få øjnene op for hvor smart det egentlig er med et lufttelt i stedet for et normalt fortelt. Der er flere og flere der begynder at bruge disse telte, men der er stadig mange der endnu ikke har investeret i sådan et fortelt. Hvis man gerne vil vide meget mere om hvad det er for et telt, og hvor meget det koster, så kan man læse meget mere om det på internettet. Hvis først man køber et lufttelt, skal man være forberedt på at man aldrig investerer i andet fremover. Når først man har opdaget hvor dejligt og smart det er, så har man ikke lyst til at gå tilbage til et normalt telt med stænger. Der er mange gode grunde til at investere i et nyt fortelt fra Kampa.