maj 20, 2024

Få råd til det du står og mangler med Zaplo

Vi har alle prøvet at stå i en situation, hvor vi skal bruge nogle penge, men bankkontoen bugner ikke ligefrem. Der kan være mange årsager til at man skal bruge nogle penge, måske vil man gerne på ferie, men har glemt at planlægge sin økonomi derefter, ens vaskemaskine kan være gået i stykker, og det er svært at leve uden, eller måske er ens bil brudt sammen. Det kan være svært at planlægge sin økonomi ud fra alle disse uforudsete udgifter, og man kan derfor stå i den situation rimelig tit. Heldigvis er det i Danmark nemt at låne et beløb, hvor et              er en af de bedste muligheder som danskerne har i dag.

 

Hos Zaplo er det muligt at låne mellem 5.000 kr. og 20.000 kr. i en periode mellem 3 – 18 måneder. Ved et normalt banklån er der ofte enormt mange krav man skal opfylde, og det kan være svært at blive godkendt som låntager, og hvis man endelig bliver godkendt har selve ansøgningsprocessen taget flere dage, måske uger, hvor pengene ender med at komme for sent ind på ens konto.

Hvordan låner jeg penge på Zaplo?

 

I modsætning til banklånene er låneprocessen hos Zaplo enkel og hurtig, og med hurtige fingre kan man blive godkendt på 10 sekunder. Dermed kan man altså få pengene hurtigt ind på kontoen, og klar til at spendere, så man ikke ender med en konto der står malet i rødt. Udover at være langt hurtigere end et banklån, så er kravene også væsentligt mildere. Hos Zaplo kræver de at du har et CPR-nummer og dansk bopæl, at du har NEMID (NemKonto), du skal være 20 år gammel, og du må ikke stå som dårlig betaler i debitor registret eller RKI. Det er krav som de fleste danskere kan nikke genkendende til uden de store kvaler.

 

I låneprocessen vil Zaplo måske spørge ind til din nuværende økonomiske situation, og om du har fast indtægt, så du kan betale pengene tilbage. Her er det en god idé at have lønsedler man kan fremvise. Sandsynligheden for at blive godkendt er nemlig højere, hvis man er i fast arbejde, end hvis man er studerende på SU, da man har et større rådighedsbeløb, når man er i fast arbejde.

 

Zaplos mange indbyggede fordele

 

Zaplo er som sagt en af de bedste valg for danskerne grundet den hurtige og nemme ansøgning, men også fordi de har yderligere fordele indbygget i deres forretning. Eksempelvis kan du som låntager sætte dine afdrag på pause, hvis du ikke har mulighed for at betale i en periode. Man skal dog stadig betale renter på lånet, så det er ikke helt uden omkostninger. Desuden er det muligt altid at indfri sin gæld til Zaplo, såfremt man ønsker at få det ud af verden med det samme. På den måde slipper man for en stor del af renteomkostningerne forbundet med det at låne penge, som typisk løber op i store beløb på denne type lån.