maj 20, 2024

Costa del Sol er et paradis for ferieelskere

Costa del Sol betyder ganske simpelt Solkysten. Dette navn er dog heller ikke givet uden grund. Costa del Sol er beliggende i den spanske provins Andalusien. Her oplever man ofte at temperaturene svinger en del. Men der er dog ingen grund til bekymring, på Solkysten forholder det sig nemlig helt anderledes. Det gode vejret og de skønne temperaturene på Costa del Sol er i høj grad et resultat af de bjerge, som omkranser området. Dette er hemmeligheden bag det fantastiske vejr på Solkysten, da bjergkæden beskytter både mod koldt vejr og vind.

I løbet af et helt år har Costa del Sol faktisk omkring 3200 solskinstimer. Så hvis du ønsker at være sikker på solskin, så kan du roligt tage afsted –  ikke engang Californien kan præstere så mange solskinstimer om året!
Alle disse solskinstimer gør selvfølgelig også noget godt for temperaturen. Når du tager til Solkysten, så er det derfor ekstra vigtigt at huske solcremen, da gennemsnitstemperaturen nærmer sig nemlig de 30 grader i sommermånederne. Derfor kan du altså roligt regne med at få fyldt D-vitamin depoterne op.

På Solkysten er der noget for enhver smag og behov
En tur til Costa del Sol går altså hånd i hånd med afslapning ved enten poolen eller på stranden. Man kan dog også sagtens tage afsted både til foråret eller efteråret, hvor temperaturen er lidt lavere, og derfor egner sig derfor godt til både sightseeing og aktiv ferie. Solkysten har altså noget at tilbyde, uanset hvilken ferie du går og drømmer om. Derfor kan du roligt klikke her og bestille din rejse til Costa del sol.

 

Som prikken over i’et er det selvfølgelig også muligt at besøge regionens storbyer. Sevilla er hovedstaden i regionen, og byder udover ægte storbystemning også på en masse smukke seværdigheder. Du kan også nyde en lækker omgang tapas på en af Malagas mange restauranter. Det skal selvfølgelig også nævnes at en tur til Solkysten, selvfølgelig også er særdeles velegnet til både store og små børn.